Karriere & jobmuligheder

Ønsker du en anden og meget udfordrende karriere?
Vi er altid på udkig efter kvalificerede og engagerede ingeniører, maskinmestre og navigatører.

Rohde Nielsen A/S er den førende entreprenør indenfor dredging i Skandinavien med mere end 30 skibe og enheder, der alle er specialiseret til at udføre og færdiggøre sø-entreprise projekter. Rohde Nielsen A/S ejes af familien Rohde Nielsen, og på grund af familiens dynamik, har selskabet været voksende gennem de seneste år, og forventningen er, at denne udvikling vil fortsætte. Gennem vores egen forskning og udvikling, vil vi fortsætte med at forbedre effektiviteten af vores skibe med hensyn til produktion, sikkerhed, miljø, sikkerhed og velfærd for besætningen og beskyttelse af miljøet. I dag har Rohde Nielsen A/S kontorer i flere lande i og uden for Europa, og har fartøjer, der fører dansk, hollandsk, engelsk, Hong Kong og Cypern flag.

Rohde Nielsen A/S udvikler sig sammen med samfundet og den øvrige dredgingsektor. Det betyder, at ud over at være det første sø-entreprise selskab i verdenen certificeret i henhold til ISM-kode, er vi nu også certificeret i henhold til ISO9000-koden og ISPS-koden. På vores fartøjer er den elektroniske verden blevet gennemført, med produktionssystemer, sø-entreprenør/navigation hav-diagrammer, indkøbs system, vedligeholdelse og kommunikationssystem.

Vores højt kvalificerede besætninger udfører deres opgaver, for at sikre, at vores skibe varetager projekter til vore kunders fulde tilfredshed. Dette kræver, at alle vores søfarende er motiverede, fleksible og meget engageret i det helt centrale: at sikre en fortsat høj og sikker produktion.

På alle vores skibe er besætningen ansat på en 1:1 ordning, med 2, 3 eller 4 ugers ude / hjemme, og normalt er fartøjerne lagt op under jul og nytår. Besætningen er opdelt i to hold for at sikre et godt arbejdsmiljø, en høj sikkerhedsstandard og et godt socialt liv om bord.

Vi er altid på udkig efter kvalificerede og engagerede medarbejdere.

 

Rohde Nielsen A/S - Nyhavn 20 - DK1051 Copenhagen K
Phone: +45 33 91 25 07 - E-mail: mail@rohde-nielsen.dk


Certification: ISM/ISPS/MLC - ISO 9001:2008 - ISO14001:2004 - VCA ** 


View Full Site